Reus acull la primera edició de la Fira ÀPAT Costa Daurada i Terres de l’Ebre

per: Redacció

El programa de la fira ha inclòs múltiples activitats centrades a impulsar els productes de proximitat i la cuina de qualitat de la demarcació de Tarragona

Productors, distribuïdors, restauradors i professionals del sector gastronòmic s’han reunit aquests dies a la primera edició de la Fira ÀPAT Costa Daurada i Terres de l’Ebre. Es tracta d’un espai, ubicat a firaReus, dedicat a la gastronomia de qualitat i la innovació alimentària per fer bandera dels productes de zona a través de diferents activitats, com ara showcookings, tallers i degustacions.

Entre altres, aquest dilluns s’ha celebrat la 1a Trobada Professional de la gastronomia i el producte de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Es tracta d’una jornada dirigida a professionals de l’hostaleria, la restauració les botigues i les institucions de Catalunya, impulsada per la Federació d’Associacions d’Empreses d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT).

L’esdeveniment ha inclòs una exposició de productes de proximitat, demostracions culinàries amb xefs reconeguts i un espai de networking amb el lema ‘Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia – Costa Daurada i Terres de l’Ebre’, on personalitats del món gastronòmic han debatut sobre el present i el futur de la cuina i el producte de proximitat.

AGENDA

RELACIONATS