Últimes notícies:

Transparència en l’etiquetatge dels productes dels Mercats de Reus

per: Paula Jansà

Al llarg d’aquesta setmana i la vinent, als Mercats de Reus s’ha habilitat una parada per donar informació als usuaris sobre el dret que tenen a saber tots els detalls del que estan consumint.

Denominació d’origen dels productes, ingredients concrets, si conté al·lèrgens, o el preu. Aquests són alguns dels aspectes que s’han d’incloure en l’etiquetatge dels aliments perquè la informació sigui el més transparent possible. Amb l’objectiu que el consumidor conegui els seus drets com a usuaris i que els paradistes tinguin clara la normativa, s’ha impulsat la campanya “La bona etiqueta”, que busca reforçar el vincle i la confiança entre aquests dos agents.

Així doncs, els pròxims 19, 22 i 26 d’abril s’instal·larà una parada al Mercat Central i els dies 17 i 24 d’abril al Mercat del Carrilet per donar informació als usuaris i que siguin coneixedors dels drets que tenen respecte a la informació alimentària. Aquesta acció es complementa amb una fase prèvia que es va dur a terme el mes de març on es va fer un cicle de tallers formatius als paradistes d’ambdós mercats.

AGENDA

RELACIONATS