Últimes notícies:

Un Consell Directiu agafa el relleu de la presidència d’El Tomb de Reus

per: Redacció

L’assemblea general ordinària de socis d’El Tomb de Reus, celebrada el passat 26 de juny, va decidir un canvi significatiu en la direcció de l’entitat.

L’assemblea general ordinària de socis d’El Tomb de Reus, celebrada el passat 26 de juny, va decidir un canvi significatiu en la direcció de l’entitat. A partir d’ara, un Consell Directiu assumirà la presidència d’El Tomb de Reus.

Aquesta nova estructura organitzativa, d’uns dotze membres, pren el relleu de tots els càrrecs de l’anterior Junta Directiva, i serà responsable de gestionar els diferents equips de treball, amb l’objectiu de millorar l’eficàcia i l’eficiència en la gestió de les activitats i projectes d’El Tomb de Reus.

El Consell Directiu està integrat per (en ordre alfabètic): Marta Arrufat ,Joan Bergada, Toni Cano, Juli Cintas, Blanca Miret, Gemma Molner, Isabel Moreno, Berta Pallejà, Elena Pamies, Victor Perales i Victoria Simó, que es repartiran la tasca de portaveu i representació de l’entitat en funció de cada activitat o circumstància, i es comprometen a continuar treballant amb la mateixa passió i dedicació per promoure i dinamitzar el comerç, l’hostaleria, la bellesa i els serveis del centre la Ciutat, tot assegurant que El Tomb de Reus seguirà sent un referent en tot el territori.

Simultàniament, es va decidir potenciar el Fòrum, (l’òrgan obert a tots els associats per opinar, pensar, proposar…), que tindrà molta més participaci, en el disseny de totes les accions i aportarà membres als diferents equips de treball.

A més a més, l’assemblea va acordar nomenar soci honorari d’El Tomb de Reus a Joan Anton Montaña Castellano, en reconeixement a la seva trajectòria i dedicació. Aquest honor és un testimoni del seu compromís i contribució al desenvolupament i creixement d’ El Tomb.

AGENDA

RELACIONATS