Últimes notícies:

Arriba una nova edició del Fòrum Inversor EconomistesBAN

per: Sergi Hernández

El nou Fòrum Inversor EconomistesBAN té la voluntat de donar un gran suport a les empreses de nova creació a través de les TIC i també de FUTEC

Aquest dijous 11 de juliol al Tecnoparc de Reus se celebrarà una reunió sobre un nou Fòrum d’Inversió EconomistesBAN, la xarxa d’inversors privats del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Aquesta xarxa permet identificar, mitjançant la plataforma ACCIÓ, entitats que posen en contacte les empreses emergents que cerquen finançament amb aquelles xarxes d’inversors privats amb voluntat d’invertir.

Objectiu, creació i desenvolupament del Fòrum d’inversors EconomistesBAN

Així doncs, la principal raó de la seva celebració és la voluntat de donar un gran suport a les empreses de nova creació, les conegudes com a start ups, a través de les TIC i també de FUTEC. Tot plegat, el conseller delegat de Redessa Josep Baiges ha subratllat que tot això es vol executar per tal de poder generar més llocs de treball i que aquest tipus d’empreses siguin el més escalable possible.

La xarxa EconomistesBAN va ser creada el 2012. Posteriorment, s’han anat afegint diversos impulsos l’any 2016 i també, recentment, se li han dotat encara més per poder continuar amb la seva ascendència arreu del territori. A més a més, Miquel Àngel Fuster, president d’EconomistesBAN de la demarcació de Tarragona, ha volgut treure pit de la situació força minoritària de “fracàs” que té la xarxa EconomistesBAN segons dades mitjanes de tots els llocs amb incidència.

Acte de celebració dels 30 anys

Aquesta reunió, que es durà a terme en format híbrid, es trobarà dins del marc de la celebració dels 30 anys de l’empresa estratègica empresarial Redessa.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS