Últimes notícies:

FiraReus escalfa motors per una nova edició del Saló de la Moto

per: Redacció

El Saló de la Moto obrirà portes el divendres, dia 3 de maig, a la tarda i clourà el diumenge 5 de maig. L’accés és gratuït

Aquest divendres, 3 de maig, el Saló de la Moto obrirà les portes amb un total de 7.000 m² al recinte de firaReus Events, als quals s’han d’afegir els 4.000 m² exteriors destinats a l’espai d’aparcament de motos, exclusiu per als visitants de la fira.

El saló comptarà amb més de 20 expositors i unes 50 marques representades, incloent-hi tota mena de motocicletes: ciclomotors, scooters i maxiscooters, tricicles i quadricicles, esportives, clàssiques, elèctriques, quads, etc. La fira també oferirà marques de roba i complements per a motocicletes i un espai d‘exposició i venda de motos d’ocasió, amb més de 150 motocicletes, a més d’una zona exterior per a provar els vehicles.

A més de les últimes novetats del sector, els visitants podran interactuar amb clubs del món del motor de la zona com els Amics de la Moto de Reus, Club esportiu Eutiches, Grup d’Aficionats als Vehicles d’Època de Reus (GAVE), Motoclub Tragamillas, MAC Reus – Moto Automòbil Club Reus i Vespa Club Reus.

Homenatge a Josep Maria Folch

La inauguració oficial de la fira tindrà lloc aquest divendres a les 18:00 h. El Saló de la Moto també serà escenari de l’homenatge pòstum que firaReus vol retre a Josep Maria Folch, reusenc pioner en motociclisme de resistència a l’Estat, per la seva implicació i participació en l’organització de la fira i les activitats del Saló de la Moto.

Un ampli programa d’activitats

Pel que fa a les activitats, el saló oferirà un parc infantil/juvenil de trànsit amb bicicletes i patinets, organitzat amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit. A més, els clubs organitzaran diverses activitats, com sortides, tallers i xerrades, oferint als participants una experiència completa. També s’oferirà un espai de descans per a motoristes al costat de la zona de bar, i un pàrquing aparcament exclusiu i gratuït per a les motocicletes dels visitants.

L’horari de la fira serà el següent: el divendres 3, de 17 h a 21 h, i el dissabte 4 i el diumenge 5, d’11 h a 21 h.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS