Últimes notícies:

La Fundació Gresol commemora 30 anys

per: Jordi Olària Gras

L’entitat vol impregnar totes les activitats de l’any d’aquest aniversari

La Fundació Gresol celebra, aquest 2024, el seu 30è aniversari. L’entitat es reivindicarà el pròxim 13 de juny amb el sopar solidari de lliurament dels premis Gaudí Gresol. L’acte més emblemàtic de la fundació arriba a la 17a edició amb deu persones guardonades.

El seu president, Emili Correig, ha recordat en una entrevista a Canal Reus els objectius fundacionals de l’entitat. Va néixer per ser un punt de trobada entre empreses de tota mena de sectors, mides i circumstàncies. És per això, de fet, que se la va anomenar Fundació Gresol, tenint en compte que el gresol és el recipient on, per exemple, es fonen i barregen els metalls per formar un aliatge.

La Fundació Gresol reivindica el seu pes econòmic i social

En aquest sentit, Correig apunta les trobades que es fan entre empresaris de la Catalunya Sud, però també de fora, que puguin ser referents per als locals. És amb aquesta mateixa voluntat, explica, que els premis Gaudí Gresol volen reconèixer el talent de diferents àmbits.

El president de la Fundació Gresol, Emili Correig, durant una entrevista a Canal Reus

Uns guardons que han assolit prou prestigi, afegeix, perquè els premiats, siguin de l’àmbit que siguin, els recullin presencialment. El sopar de lliurament, a més, pren un caire solidari a través de què paguen els comensals per cada cobert; en el cas d’enguany, 75 euros.

Aquest 2024, la beneficiària dels premis Guadí Gresol serà la fundació Antian, que recull fons per a la investigació d’una malaltia ultrarara. De la mutació del gen ADSL només n’hi ha quatre casos diagnosticats a tot l’Estat, dos dels quals són dos germans de Cambrils, els pares dels quals, han creat la fundació.

Fil de notícies

AGENDA

RELACIONATS