Últimes notícies:

Mont-roig tanca l’acord de compravenda dels terrenys amb Lotte

per: Clara Marquiegui

L’Ajuntament de Mont-roig ha explicat en un comunicat que “el procés de transacció ha estat llarg perquè la redacció del document ha requerit precisar alguns conceptes jurídics per donar seguretat a l’empresa”.

Pas endavant en l’arribada de Lotte Energy Materials al Baix Camp. El batlle mont-rogenc, Fran Morancho, explicava a Canal Reus, ara fa unes setmanes, la seva voluntat de convocar un ple abans d’acabar el mes de febrer per aprovar el contracte de compravenda dels terrenys d’Els Comellarets, amb el Lotte Group

Finalment, no ha estat possible complir amb la previsió, tenint en compte que l’acord no s’ha fet efectiu fins a aquesta mateixa setmana. Més concretament, l’entesa ha tingut lloc aquest dimarts, després de diverses setmanes de negociació sobre els detalls i les condicions del contracte de compravenda de l’espai on s’han d’ubicar les fàbriques.

La primera gran inversió de Lotte a Europa

Segons s’explica textualment en un comunicat del mateix ajuntament, “el procés de transacció ha estat llarg perquè la redacció del document ha requerit precisar alguns conceptes jurídics per donar seguretat a l’empresa en aquest projecte considerat estratègic”. I és que es tracta de la primera gran inversió de Lotte a Europa.

Ara, aquest conveni definitiu i crucial per a l’avanç del projecte s’ha de validar i haurà de passar pel plenari, en aquest cas ordinari, que està previst per al pròxim 11 de març.

L’oposició al projecte continua dempeus

Per la seva banda, des de la Plataforma Defensa Mont-roig han assegurat, a través d’un altre comunicat, que continuaran treballant per aturar l’arribada d’aquest projecte al municipi.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS