Últimes notícies:

T-Systems s’instal·larà a Redessa Innovació a finals d’any

per: Redacció

L’empresa ocuparà els 1.300 metres quadrats d’aquest centre d’empreses, que servirà per donar resposta a l’increment de la seva plantilla.

REDESSA ha finalitzat les obres d’adequació del que serà el seu quart centre d’empreses, l’edifici REDESSA Innovació. Aquesta actuació, a càrrec de l’empresa Eiffage Energia, SLU ha tingut un pressupost de 900.000 euros i és el primer pas per a la instal·lació de la seu corporativa de T-Systems en aquest espai. A partir d’ara, la multinacional alemanya assumirà els treballs finals per acabar d’adaptar les instal·lacions a les seves necessitats.

El centre d’empreses REDESSA innovació està ubicat a l’edifici annex a l’Eurecat, situat al Campus Bellissens de Reus. L’edificació consta de tres plantes que sumen 1.300 metres quadrats útils i té un disseny molt funcional, amb un elevat percentatge d’espais col·laboratius, destinats a trobades i reunions entre treballadors per fomentar el treball en equip i per projectes. Igual que la resta d’edificis de REDESSA, oferirà als nous usuaris un servei integral que inclou el manteniment de les instal·lacions o la videovigilància, entre d’altres, per tal que l’empresa només s’ocupi de la seva activitat.

El quart edifici de REDESSA

REDESSA Innovació és el quart centre de negocis de l’empresa municipal, que aquest any celebra 30 anys d’activitat i que gestiona també els centres de REDESSA Viver, al camí de Valls, i de REDESSA Tecno i Cepid al Parc Tecnològic i d’Innovació Tecnoparc. El trasllat de T-Systems a REDESSA Innovació està previst que es dugui a terme durant l’últim quadrimestre de l’any

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS