Últimes notícies:

El Turismarket, una oportunitat per crear sinergies dins del sector turístic

per: Clara Marquiegui

Aquest dilluns i dimarts, de 10 h a 20 h, firaReus acull una seixantena d’expositors relacionats amb el sector del turisme.

Restauració, tecnologia, confort… en total, 4.000 m2 plens d’expositors de tota mena, vinculats al sector del turisme. Aquesta és la proposta que acull firaReus, aquest dilluns i dimarts: el Turismarket, o el que vindria a ser la primera fira integral que se celebra a Reus, coordinada per la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT).

És ben sabut que el turisme és un dels principals motors econòmics de la demarcació de Tarragona. És per això que, des de la mateixa federació empresarial han cregut que, en ple segle XXI, “era necessari impulsar una fira d’aquestes característiques”. Cal recordar que la FEHT representa el 90% de les places d’allotjament que hi ha a la província.

L’objectiu de la fira és que la seixantena d’expositors que hi participen puguin mostrar els seus productes a representants del sector. D’altra banda, també es vol donar visibilitat a la feina d’innovació i adaptació a les noves tendències que s’han dut a terme des dels diversos negocis. Es tracta d’un esdeveniment que vol apropar la realitat del productor a la realitat de l’hoteler.

Els estudiants de turisme, els futurs professionals

Els alumnes de la Facultat de Geografia i Turisme de la URV també tindran el seu protagonisme en la fira. Més enllà que se’ls han traslladat les classes presencials a firaReus, aquest dimarts podran participar en la sisena jornada Treballa Turisme, que uneix persones que busquen feina al sector, amb empresaris que estan interessats en la contractació de treballadors.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS