Últimes notícies:

L’Hospitalet de l’Infant oferirà una ruta inspirada en ‘El Petit Príncep’

per: Clara Marquiegui

La iniciativa es titula ‘Viatge a l’Infant’ i s’estrenarà el pròxim 20 d’abril, encara que l’objectiu és oferir-la cada mes de l’any.

Sabien que l’autor d’El Petit Príncep, el francès Antoine Saint-Euxepéry, està vinculat a l’Hospitalet de l’Infant? Segons consta en documents, l’autor es va veure obligat a fer un aterratge d’emergència al poble, a causa del fort vent, quan pilotava entre Marsella i Alger. En aquesta aturada, va poder gaudir de diversos racons del municipi, com també de la seva gastronomia, en especial del suquet d’escamarlans.

D’acord amb aquesta anècdota, la Regidoria de Turisme ha creat l’experiència Viatge a l’Infant. Una ruta a peu que transcorre pel Sender Litoral del Jonquet, que uneix les platges de l’Arenal i del Torn. En aquesta visita es treballa sobre el terreny, a través de valors com ara l’amor, la innocència o la gratitud, que apareixen a El Petit Príncep

La ruta es presenta oficialment el dia 20 d’abril, a les 11 del matí. Aquesta s’oferirà en 4 idiomes i va dirigida al públic familiar, però també a aquells visitants que puguin tenir una sensibilitat especial per la cultura i la literatura. Amb aquest producte es busca la internacionalització del turisme, com també la desestacionalització, ja que la intenció és que s’ofereixi cada mes de l’any i es consolidi al municipi.

Setmana El Petit Príncep

Precisament, per donar a conèixer aquest nou producte, del 20 al 28 d’abril se celebrarà la ‘Setmana El Petit Príncep’, en la qual s’oferiran activitats gratuïtes relacionades amb l’obra, com ara una sessió de cinema, un espectacle familiar i una ruta de suquet d’escamarlans pels restaurants de l’Hospitalet.

AGENDA

RELACIONATS