El passeig Jaume I acollirà importants esdeveniments gastronòmics, com ara el ‘Sabor Salou’, al maig, i el ‘Salouween Street’, a l’octubre.
Salou ha presentat el seu calendari gastronòmic per al 2024. Per començar, des de fa uns mesos, els dijous són dies de ‘Tasta Salou’, una iniciativa a través de la qual diferents establiments del municipi ofereixen una degustació i una beguda per només 6 euros.
Al llarg del mes d’abril, l’arròs serà el gran protagonista a les taules de diversos restaurants amb les ‘Jornades Gastronòmiques de l’Arròs’ i els dies 3, 4 i 5 de maig el passeig Jaume I tornarà a acollir el ‘Sabor Salou’. Un esdeveniment on, a través de diferents estands, els restauradors oferiran les seves creacions a l’aire lliure, acompanyats de música i zones de descans.
Així com l’abril era el mes de l’arròs, el maig serà el del peix blau, que guanyarà protagonisme als plats dels restaurants, del 17 de maig al 2 de juny, en el marc de les jornades ‘Del Mar a la Taula: Peix Blau’. I quan acabin, del 14 al 30 de juny, se celebrarà el ‘Gastrotour’.
Passat l’estiu, del 25 d’octubre al 10 de novembre, els restaurants salouencs participaran en les jornades ‘Del Mar a la Taula: Calamar’i per les mateixes dates, en el marc de Tots Sants, tindrà lloc el ‘Salouween Street’. Concretament, els dies 1, 2 i 3 de novembre el passeig Jaume I tornarà a ser l’epicentre d’una gran festa gastronòmica. L’any 2024 acabarà a Salou amb els ‘Vermuts nadalencs’ que s’oferiran del 5 al 22 de desembre en diferents establiments de tot el municipi.
Aquest grapat d’activitats volen promoure la feina dels restauradors salouencs actuals, que es troben en un moment molt dolç.