Últimes notícies:

Els resultats del cap de setmana esportiu del 27 i 28 d’abril

per: Joel Gomis Cos

Repassem les cròniques més destacades de l’esport de casa nostra.

En voleibol, el sènior masculí del Club Voleibol Reus ha sumat una nova victòria, després de superar l’Olot de manera contundent (0-3). Un triomf que els aproxima a guanyar el Campionat de Catalunya de la Primera Catalana. Pel que fa al primer equip femení, derrota del Club Voleibol Reus a la pista del Torelló (3-0), una ensopegada que pot dificultar les opcions d’ascens del conjunt ganxet.

En tenis taula, el Reus Ganxets ha tornat de Burgos amb un empat sota el braç (3-3). Les reusenques han sumat un punt important en el darrer desplaçament de la Superdivisió, un resultat que permet que les del Baix Camp somiïn en la quarta plaça final. En la darrera jornada, el Ganxets rebrà el Vic, quart, amb el repte de superar-lo.

Tot plegat en un cap de setmana en què s’ha disputat una nova edició de la caminada Riudoms-La Mola-Riudoms. Més de 300 participants han pres part de la sortida, i més de 200 han completat un dels dos circuits: o bé el de 33 quilòmetres, que era la novetat d’enguany; o bé el de 53, que és el tradicional. Un acte organitzat pel Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS