Comiat amarg del Reus Femení (8-1)

per: Joel Gomis Cos

Les roigs-i-negres han sortit golejades de la seva visita al camp del Sant Cugat, en un duel on el Reus Femení no han tingut cap opció de victòria.

El darrer enfrontament de la temporada del Reus Femení ha arrancat de la pitjor manera possible: amb una diana d’Elena Benítez al primer minut (1-0). Poc després, la mateixa futbolista ha ampliat les diferències en el marcador (2-0). Abans del descans, Nahia Fuentes ha fet el tercer del Sant Cugat, i Benítez ha certificat el seu hat-trick particular en el temps inicial (4-0).

A la segona part el partit no ha millorat, i novament Benítez per partida doble (ha marcat cinc gols), Mireia Velasco i Paula Bolta han multiplicat per dos el resultat del primer temps (8-0). Ja a les acaballes del duel, Xènia Peris ha marcat la diana de l’honor per l’equip dirigit per Adrián Calderón (8-1).

Derrota per tancar el curs

El Reus Femení ha tancat l’any del debut a Preferent amb la salvació sota el braç, i ocupant una plaça de la meitat de la classificació. El duel a Sant Cugat ha estat l’últim de Cristina Becerra, que penja les botes després d’una trajectòria impecable.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix