Últimes notícies:

Dani Argilaga, última renovació del Reus FCR

per: Joel Gomis Cos

El reusenc jugarà per tercera temporada al club ganxet. Enguany, Dani Argilaga s’ha perdut el tram final de curs per una lesió.

Dani Argilaga

El Reus continua per feina i ja ha anunciat el dissetè futbolista per la temporada 2024/2025: el lateral Dani Argilaga jugarà, per tercer any, a l’equip de la capital del Baix Camp. El reusenc, nascut el dia de Sant Pere, va tornar a casa el curs 2022/2023, i va ser imprescindible en l’ascens a la Tercera Federació. Aquesta temporada, Argilaga ha jugat divuit partits, set dels quals com a titular. Durant el tram final del curs 23/24, el ganxet ha patit una lesió que l’ha allunyat dels terrenys de joc.

El bloc del debut a Tercera continua

Amb la renovació d’Argilaga, els roigs-i-negres ja tenen disset futbolistes per la temporada vinent: quinze renovats, i dos fitxatges. D’aquesta manera, el Reus confia en el bloc de l’any del debut al futbol estatal. Amb la continuïtat del ganxet, els reusencs han tancat el capítol de renovacions.

Tal com va dir la junta en l’assemblea de socis de la setmana passada, el club té tancada l’arribada del porter Pepo Campanera, i també la d’un lateral esquerre. A més a més, es treballa per la incorporació de dos migcampistes.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS