Golejada contra la Guineueta

per: Joel Gomis Cos

La Fundació Futbol Base Reus ha recuperat el camí de la victòria amb solvència, i ha endossat una maneta al conjunt barceloní (5-0).

El millor remei contra la derrota és un triomf, i amb l’objectiu de guanyar entre cella i cella, la Fundació Futbol Base Reus ha encarrilat el seu duel contra la Guineueta a la primera part. La golejadora roig-i-negra Irati Lazcano ha firmat un doblet abans del descans (2-0) i ha aplanat el camí del conjunt d’Adrián Calderón. A la segona part, lluny d’afluixar el ritme, el Reus ha continuat insistint i ha trobat el gol en tres ocasions més: Júlia Francesch, Nil Figueras i Núria Martorell han posat la cirereta al pastís i han firmat la maneta (5-0).

Triomf important i de mèrit de l’equip reusenc, que recupera el camí de la victòria amb confiança. El Reus suma 35 punts, i amb el triomf d’aquest diumenge a l’Estadi, les ganxetes incrementen la distància amb la zona de descens fins als onze punts. Aquesta setmana, desplaçament complicat al camp del Mataró, quartes classificades.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix