Últimes notícies:

Júlia Vernet, fitxatge de nivell pel Reus Femení

per: Joel Gomis Cos

La cambrilenca tornarà a l’equip roig-i-negre després de quatre temporades al Riudoms. Júlia Vernet s’ha convertit en una de les millors laterals de la Tercera Federació.

Incorporació de luxe al Reus Femení. La cambrilenca Júlia Vernet jugarà amb la samarreta roig-i-negra la temporada vinent, després de convertir-se en una de les millors laterals de la Tercera Federació. Precisament, Vernet prové del Riudoms, on ha jugat els últims quatre anys a la quarta categoria del futbol estatal. Enguany ha jugat vint-i-nou partits com a titular i ha marcat tres gols.

Júlia Vernet és una jugadora amb bon toc de pilota i amb lideratge. A més a més, és contundent en defensa i en atac assisteix i arriba fins a la línia de fons.

Tres quarts de la plantilla definida

Amb l’arribada de la cambrilenca, el Reus Femení ja té disset jugadores pel curs vinent: tretze renovacions (Abril Sala, Lucía Líndio, Elsa Doncel, Carme Cendra, Laia Solé, Gemma Salvat, Sara Azzouzz, Nil Figueras, Júlia Francesch, Ane Larrañaga, Xènia Peris, Clàudia Càrdenas i Judith Cunillera) i quatre incorporacions (Alba Solís, Zoe Bonet, Nadine Pérez i Júlia Vernet).

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS