Últimes notícies:

El Reus depèn d’ell mateix per acabar quart a l’OK Lliga

per: Joel Gomis Cos

Els de Jordi Garcia són quarts i, per tant, volen mantenir aquesta posició que els permetria tenir el factor pista a favor en els quarts de final del play-off.

Caldes, Lleida i Girona són els últims tres rivals del Reus Deportiu en la fase regular de l’OK Lliga. Tres partits que definiran la posició del conjunt roig-i-negre a la classificació. Ara mateix, els de Jordi Garcia són quarts, i ocupen una de les places que et permet tenir el factor pista a favor en els quarts de final del play-off. A més, els ganxets arriben a la recta final en un punt òptim i favorable: depenent d’ell mateix per acabar en la quarta posició.

Els rivals

Si el Reus es juga el factor pista a favor en els quarts de final del play-off, els seus rivals també tenen reptes en joc: el Caldes està entremig del play-off i del play-out, i podria acabar jugant qualsevol de les dues fases següents. Pel que fa al Lleida i al Girona, ambdós conjunts ocupen zona de play-out: els del Segrià volen evitar la promoció de permanència, mentre que els gironins només estan un punt per sobre del descens directe.

El primer repte serà el Caldes-Reus d’aquest diumenge (16:15 h), un duel que es podrà veure per Canal Reus

AGENDA

RELACIONATS