El Reus Deportiu deixa escapar la victòria a Alpicat (2-2)

per: Joel Gomis Cos

El conjunt reusenc s’emporta un punt de la seva visita a l’Antoni Roure d’Alpicat, i se situa sisè de l’OK Lliga.

Reus Deportiu

Martí Casas amb una pilota al pal, i una aturada de Xavi Bosch a un xut de Ferran Giménez han estat les ocasions més clares dels primers minuts de l’Alpicat-Reus. Al quart d’hora de partit, Arnau Canal ha provocat una blava que Casas ha convertit en el primer gol, després d’un bon ganxo i contraganxo des de la directa (0-1).

Segons més tard, els àrbitres han xiulat penal favorable als locals perquè Guillem Jansà ha tocat una bola amb el cos a l’interior de l’àrea. Miquel Serret no ha perdonat i ha fet l’empat des de la pena màxima (1-1). Abans del descans, els de Jordi Garcia continuaven buscant la porteria de Bosch, i Joan Salvat ha enganxat un refús del porter local per fer el segon (2-1). Una diana protestada per l’Alpicat, que ha reclamat que el capità ha aixecat massa l’estic.

El tercer gol no ha arribat

A la represa, tot i que el Reus ha continuat buscant la porteria local, el tercer no ha arribat. I això que Salvat ha enviat una bola al travesser, en una de les ocasions més perilloses del segon temps. Casas ha tingut la sentència des de la directa, però no l’ha aprofitat. A 3:20 pel final, Iago Vázquez ha fet la diana de l’empat per l’Alpicat (2-2).

Amb aquest empat, l’equip de Jordi Garcia suma cinc punts dels nou possibles en l’inici de l’OK Lliga, i se situa en la sisena posició. El pròxim partit serà diumenge a les 16:15 h contra el Calafell, un derbi del Camp que es podrà veure en directe per Canal Reus.