Últimes notícies:

El Reus venç i convenç

per: Joel Gomis Cos

Els de Jordi Garcia han sumat una victòria important a la Torre Roja de Caldes (1-5), i es manté en la quarta plaça de l’OK Lliga.

Inici immillorable del Reus Deportiu a la Torre Roja de Caldes. Xevi Gurri ha vist una targeta blava al cap de pocs minuts d’iniciar el duel, i Martí Casas no ha desaprofitat la falta directa (0-1). Un gol que ha donat força al conjunt roig-i-negre, que poc després, ha fet el segon a través de Maxi Oruste. Una diana, però, que no ha pujat al marcador perquè l’argentí havia tocat la bola amb el cos. Els locals han tingut aproximacions que han fet treballar Càndid Ballart, però abans del descans el Reus ha tingut una bola al pal de Ferran Giménez per encarrilar l’enfrontament.

Inici calcat a la represa

El començament de la segona part ha estat frenètic, amb opcions dels locals per empatar que han fet lluir Ballart. En una de les aproximacions reusenques, Sergi Aragonès ha superat Arnau Martínez amb un xut al primer pal i ha ampliat l’avantatge ganxet (0-2). Instants després, Martí Casas ha penjat una bola al segon pal i Maxi Oruste ha fet el tercer (0-3). En uns minuts excel·lents, Arnau Canal ha cedit el quart a Diego Rojas (0-4).

La diana del xilè no ha rendit el Caldes, que ha pogut estrenar-se en el marcador amb un aixeca i pica sense angle de Roger Presas (1-4). A sis minuts pel final, Càndid Ballart ha aturat la desena del Caldes, en el que ha estat un altre gran partit del porter roig-i-negre. Segons més tard, el mataroní Martí Casas ha sentenciat el partit (1-5) i Ballart ha aturat un penal local.

Jornada rodona

Amb la victòria, el Reus es manté en la quarta posició amb 39 punts i s’ha assegurat un bitllet pel play-off de l’OK Lliga. Els ganxets han fet la feina, i gràcies a l’empat entre el Liceo i el Voltregà, els de Jordi Garcia estan a només tres punts de la tercera plaça, que la té l’equip gallec, quan queden dos partits per acabar l’OK Lliga. Diumenge vinent, el Reus rebrà el Lleida al Palau d’Esports (18:30 h).

FOTOGRAFIA D’ARXIU: Reus Deportiu