Últimes notícies:

Orgull roig-i-negre (1-4)

per: Joel Gomis Cos

El Reus Deportiu planta cara i mereix molt més contra el Barça. Amb la derrota, el conjunt roig-i-negre queda eliminat del play-off de l’OK Lliga.

Els minuts inicials del quart clàssic de la semifinal de l’OK Lliga han estat de clar domini del Reus. En un Palau d’Esports que ha exhaurit les entrades, l’equip roigs-i-negre han sortit amb la intenció d’avançar-se en el marcador. Tot i que el Reus ha tingut opcions, el Barça ha estat més encertat i ha marcat dues dianes llunyanes en pocs minuts de diferència, obra de Pau Bargalló i Ignacio Alabart (0-2).

En un moment de partit delicat, Jordi Garcia ha fet entrar David Gelmà, qui ha tornat a vestir la samarreta reusenca després de la sanció. Un retorn que ha estat impecable, perquè Gelmà ha fet el primer gol local amb un míssil lateral imparable (1-2). Amb la derrota per la mínima del conjunt roig-i-negre s’ha arribat al descans.

Falta d’encert a la represa

A la segona part, els reusencs han continuat buscant l’empat, i han tingut nombroses ocasions per assolir-lo, però entre el desencert i el bon partit de Carles Grau, la bola no ha entrat. A l’altra porteria, recital del roig-i-negre Càndid Ballart, que ha evitat el tercer culer amb aturades de mèrit.

En el millor moment de l’equip roig-i-negre, amb un Barça que treia aigua i un encertat Grau, Bargalló ha glaçat el Palau d’Esports amb el tercer (1-3). Els ganxets no han tingut el punt d’encert necessari en aquests partits i tot i intentar-ho fins al final, el mateix Bargalló ha fet el quart amb el Reus Deportiu sense porter (1-4).

Partit de comiat

Amb la derrota, el Reus ha quedat eliminat del play-off de l’OK Lliga. Això ha provocat que el clàssic d’aquest diumenge hagi estat el darrer duel amb la samarreta ganxeta de Sergi Aragonès, David Gelmà i el preparador físic Oriol Ferré. Tots tres han estat homenatjats pel club i s’han emportat una merescuda ovació de l’afició del Reus, que un cop més, ha demostrat que és la millor del món.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS