Últimes notícies:

Derrota polèmica

per: Joel Gomis Cos

El Reus perd contra el Lleida en un duel on Sergi Aragonès ha fet el gol de l’empat en el darrer sospir. Els àrbitres, però, han interpretat que la diana ha estat fora de temps (1-2).

L’inici del Reus-Lleida ha estat frenètic, amb anades i vingudes d’ambdós conjunts, però amb les opcions més clares pels visitants. Càndid Ballart ha evitat un parell d’accions dels d’Edu Amat, i més tard, Nico Ojeda ha enviat un míssil al ferro. Al 17, Maxi Oruste ha vist una targeta blava i Sergi Folguera ha fet la primera diana visitant des de la falta directa (0-1). Amb l’avantatge per la mínima s’ha arribat al descans.

El Lleida amplia les distàncies

A la represa, el Reus ha buscat amb insistència la porteria de Martí Zapater, però no ha trobat el premi. I de fet, una blava de Marc Julià ha provocat una directa que Nico Ojeda ha enviat fora. En la inferioritat, el Lleida ha enviat dues boles al travesser, i en el refús de la segona, el mateix Ojeda ha fet la segona diana visitant (0-2).

Quan faltaven deu minuts pel final, Maxi Oruste ha perdonat el primer des del punt de penal, i segons més tard, Martí Casas amb un aixeca i pica ha reduït les distàncies en el marcador des de la falta directa (1-2). En els darrers minuts, els de Jordi Garcia han generat un atac i gol constant a la porteria de Zapater, però el premi no arribava.

Controvèrsia final

En els darrers minuts, els de Jordi Garcia han generat un atac i gol constant a la porteria de Zapater, i el premi ha arribat en l’últim segon. Sergi Aragonès ha fet l’empat a dos en una bola que ha entrat plorant a la porteria. Una acció que ha estat anul·lada pels àrbitres, perquè han interpretat que el gol ha arribat amb el temps exhaurit.

Tot i la derrota, la resta de resultats de la jornada han acompanyat i permeten que el Reus mantingui la quarta plaça de l’OK Lliga. Sense opcions per ser tercers, els de Jordi Garcia es jugaran la posició a Girona (diumenge a les 12:00 h).

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu / Juanjo Viña