Triomf merescut del Reus Deportiu (2-1)

per: Joel Gomis Cos

Els de Jordi Garcia han pogut golejar al Sant Just, però l’encert d’Elagi Deitg i els pals han evitat més dianes reusenques.

El debut del Reus com a local a l’OK Lliga ha començat amb situacions favorables al conjunt reusenc. Al primer minut, Xavi Crespo ha vist la blava en una acció fortuïta, però Martí Casas no ha pogut convertir la directa. En l’atac i gol constant durant la superioritat, Elagi Deitg ha evitat que els de Jordi Garcia s’avancessin en el marcador. I no només això, sinó que en inferioritat i aprofitant un refús, Joan Pujalte ha estat capaç d’avançar els visitants en el marcador al minut dos (0-1).

Aleshores, el Reus ha estat incòmode en alguns moments del primer temps, perquè no trobava la manera de generar perill a la porteria del Sant Just. Finalment, a pocs minuts per la mitja part, Marc Julià ha assistit des de darrere de la porteria a Maxi Oruste, qui ha fet l’empat amb un cacau llunyà (1-1). Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Un Reus més incisiu

A la segona meitat, els de Jordi Garcia han fet un pas endavant i han retornat a l’atac i gol sobre la porteria visitant. A 13:17 pel final del partit, Oruste i Julià s’han intercanviat els papers, i l’olotí ha fet el gol de la victòria reusenca (2-1). De fet, entre Deitg i els pals han evitat que els locals tanquessin el partit. El Reus ha fregat el gol en diversos moments, amb una directa de Marc Julià com a ocasió més clara. Tot i que el Sant Just ho ha intentat sense porter, els tres punts s’han quedat a Reus.

El partit contra l’Alpicat, en directe per Canal Reus

Amb el triomf d’aquest dimecres, el Reus se situa en la quarta plaça de l’OK Lliga amb quatre punts. Aquest diumenge, els ganxets jugaran contra l’Alpicat, desè classificat amb un sol punt. El partit es jugarà a partir de les 16:15 h, i es podrà veure en directe per Canal Reus, pel directe de la pàgina web d’aquesta casa i per la plataforma La Xarxa+.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña