Últimes notícies:

Partit plàcid i quarta plaça pel Reus

per: Joel Gomis Cos

Els de Jordi Garcia s’asseguren el factor pista a favor en els quarts de final del play-off, després de golejar el Girona (0-6)

Amb el Reus jugant-se la quarta posició de la classificació i el Girona sense jugar-s’hi res, els roigs-i-negres han anat per feina i han volgut encarrilar el duel el més ràpid possible. Un contraatac ganxet, ràpid i ben estructurat, ha acabat amb gol de Maxi Oruste, qui ha avançat els de Jordi Garcia al cap de vuit minuts de començar el partit (0-1).

Instants més tard, una blava absurda de Marc Vázquez (per moure la porteria de Càndid Ballart voluntàriament), ha permès que Marc Julià ampliés les distàncies en el marcador des de la falta directa (0-2). Abans del descans, el mateix Julià ha enviat una bola al pal. Amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.

Sentència i partit liquidat

A la segona part, els àrbitres han assenyalat un penal favorable al Reus, i Sergi Aragonès ha fet el tercer (0-3). Poc després, Àlex Grau ha vist una blava que Marc Julià no ha pogut aprofitar des de la directa. Ja en el tram final de l’enfrontament, Arnau Canal (0-4), Guillem Jansà (0-5) i Joan Salvat (0-6) han liquidat el duel amb les darreres dianes roigs-i-negres.

El Calafell, rival als quarts de final

El Reus, quart i amb el factor pista a favor en els quarts de final del play-off, jugarà contra el Calafell la primera ronda de la fase final de la competició. Un play-off que començarà el cap de setmana del 18 i 19 de maig, perquè la setmana vinent es juga la Final Four de la Champions League.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña / Reus Deportiu