Últimes notícies:

El Reus Ganxets, classificat per jugar la Champions

per: Joel Gomis Cos

L’entitat reusenca s’ha guanyat el dret de jugar la màxima competició continental. D’aquesta manera, el Reus Ganxets disputarà un torneig europeu per quart any consecutiu.

Classificades per Europa per quarta temporada consecutiva. El creixement del primer equip del CTT Ganxets és una constant, i aquesta fita ho certifica. El rànquing de la federació europea situa a les reusenques en la 23a posició del rànquing, la primera plaça de reserva per si algun equip no vol o no pot jugar la Champions.

Doncs bé, aquesta renúncia ha arribat de part del Linares de la Superdivisió, ja que ha descendit de categoria i, per qüestions de normativa, no podrà jugar a Europa. D’aquesta manera, el Reus Ganxets puja a la 22a plaça del rànquing i, automàticament, s’ha classificat per a jugar la Champions per tercer any consecutiu.

Treballant per inscriure’s

Durant els pròxims dies es tancaran les inscripcions per disputar la Champions, i el club està treballant per reunir els suports necessaris per embarcar-se en una nova aventura europea. El sorteig de la màxima competició continental es farà el pròxim 20 de juliol.

AGENDA

RELACIONATS