Canal Reus dedica un programa especial a l’Àrea Metropolitana

per: Clara Marquiegui

Els alcaldes de Reus i Tarragona han conversat, al plató de Canal Reus, sobre les inquietuds i la situació actual del projecte. El programa especial s’emet aquest dijous, a les 21:30 h.

L’Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona. Aquest és el tema central del programa que Canal Reus emetrà a partir de les 21:30 h d’aquest dijous. Un especial dirigit per la periodista de la casa, Clara Marquiegui, que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, qui han respost les preguntes dels agents del territori, sobre aquest projecte comú.

Entre altres, els alcaldes han parlat de la no-capitalitat de l’àrea metropolitana, del projecte del tramvia, que han definit com “l’espina dorsal de l’àrea metropolitana”, i dels terminis que s’han establert per començar a palpar els beneficis d’aquesta unió.

Precisament, el 2025 i el 2028 són dos anys clau per a la materialització de l’àrea metropolitana. El primer, perquè al febrer serà quan presentin el full de ruta del grup. El segon, perquè és quan finalitza la concessió de transports de la Generalitat i quan volen tenir en marxa el model de transport metropolità del Camp.

El programa especial amb la conversa amb els dos alcaldes s’emet aquest dijous 13 de juny, a partir de les 21:30 h, a Canal Reus. A partir d’aquell moment, també estarà disponible a canalreus.cat i a Laxarxa +.

Fil de notícies

AGENDA

15 de Setembre

RELACIONATS