El trasllat de l’estació d’autobusos de Reus es debatrà al Parlament

per: Redacció

Junts reclamarà a la Generalitat que aturi el projecte de trasllat de l’estació d’autobusos de Reus

trasllat de l'estació d'autobusos de Reus
Imatge d’arxiu de l’estació d’autobusos de Reus

El trasllat de l’estació d’autobusos de Reus passarà pel Parlament de Catalunya. Aquesta és la idea de Junts, que vol reclamar a la Generalitat que aturi el projecte. El principal partit de l’oposició municipal vol fer incís en la falta de consens veïnal que consideren necessari per a un canvi urbanístic d’aquesta magnitud.

Junts elevarà el trasllat de l’estació d’autobusos de Reus al Parlament

De fet, els juntaires parlen de “clam veïnal en contra” del trasllat, per boca de la portaveu parlamentària Mònica Sales. Com ha fet també el grup municipal de Junts per Reus, la diputada reclama “escolta activa” al PSC, ERC i Ara Reus. Etziba que “el govern municipal s’ha posat d’esquena i es tanca en banda”.

És per això, assegura Sales, que “no ens quedarem amb els braços plegats, i demanarem al govern de la Generalitat aturi la tramitació administrativa del projecte, tenint en compte que té la titularitat de la infraestructura”. La diputada sentencia que “vetllarem perquè el govern de la Generalitat actuï amb el sentit comú que demana a la ciutadania davant d’un govern municipal que no escolta”.

Fil de notícies

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS