L’Esquerra Independentista es manifesta l’11S per formar el país del futur

per: Redacció

Ho faran amb una programació que s’estén arreu del Camp de Tarragona, i durant tot el dia

El pròxim dimecres, 11 de setembre, l’esquerra independentista del Camp de Tarragona ha preparat un seguit d’actes que s’allargaran durant tota la Diada de Catalunya. Per exemple, una de les novetats amb que compten enguany és amb una concentració d’elements de la cultura catalana vinguts de diferents pobles del Camp i que se celebrarà just després del dinar popular al Casal Despertaferro de Reus.

Com ha passat altres anys, aquest 2024 han volgut sumar forces, amb altres moviments del Camp. Per exemple, pagesos del territori que estan patint els efectes de la sequera però també de la inflació i dels preus competitius amb mercats internacionals; o els veïns que estan lluitant contra l’arribada de Lotte a Mont-roig del Camp.

Alguns actes tradicionals que es duran a terme són, per exemple, l’ofrena al Carrasclet a Capçanes al matí, o la manifestació conjunta el dimecres a la tarda a Reus. Una manifestació que començarà amb la concentració al Mercat Central i desfilarà fins al Fossar Vell, on es faran els parlaments. 

AGENDA

15 de Setembre

RELACIONATS