Últimes notícies:

Oliver Klein: “Cambrils ha perdut un any per culpa del nou govern”

per: Miquel Ferrer

El líder de l’oposició Oliver Klein ha fet un balanç del primer any de mandat del govern d’Alfredo Clua, i ha acusat al nou consistori de fer promeses buides i descuidar la ciutadania

Fa tot just un any, Alfredo Clua va ser investit nou alcalde de Cambrils després d’un pacte entre PSC, Esquerra, Junts i En comú podem que va fer fora el govern de Nou moviment ciutadà.

Oliver Klein, ara en el paper de líder de l’oposició, ha criticat durament al govern actual en el balanç de primer any de mandat, i ha estat molt contundent en les seves declaracions. En paraules de Klein, aquest primer any de mandat ha estat “un any perdut”.

Klein

Klein critica la falta d’entesa entre l’equip de govern

Segons el líder de l’oposició, Oliver Klein, la falta de projectes és una mostra de la falta d’entesa entre els partits que conformen el consistori. Klein ha qualificat el govern d'”antinatura” i reafirma que el pacte va estar motivat únicament per fer fora el seu partit del poder.

Klein també critica que el govern hagi apujat els impostos, i demana que el govern deixi d’esquivar, diu, els problemes que més afecten el poble de Cambrils, com la implementació brusca del sistema porta a porta o els talls al passeig marítim per evitar el mercat del top manta. A més, a l’oposició li preocupa la pèrdua de valor que, diuen, el municipi ha patit en l’àmbit gastronòmic i cultural.

L’oposició creu que l’única manera que el govern pugui assumir el finançament dels projectes que es troben sobre la taula, és amb una nova pujada d’impostos, i lamenten que no s’estiguin assolint els projectes esperats, com la creació de noves places de pàrquing de cara a l’estiu.

Un PAM que no convenç l’oposició

Klein també ha aprofitat per criticar el nou Pla d’acció municipal que el govern de la vila marinera ha presentat aquest dimarts, i l’ha qualificat de “noveleta”, perquè no respon, diu, a les necessitats del municipi. A més, també ha acusat el govern d’haver necessitat de la contractació d’una empresa externa per a la creació del PAM, un tràmit que segons Klein, hauria tingut un cost de 10,000 euros. Una acció que l’oposició ha qualificat de “baixa moralitat”.

La fuita de talent municipal preocupa l’oposició

Una de les notícies en les quals l’oposició ha fet més pales és en la renúncia de la cap de la policia local de Cambrils, qui havia estat una aposta del govern d’Oliver Klein i ara ocuparà el mateix càrrec a la comissaria de Valls. Segons el portaveu de Nou moviment ciutadà, aquesta fuita de talent municipal també és un símptoma, diuen, de la falta de rumb del govern d’Alfredo Clua.

AGENDA

RELACIONATS