Últimes notícies:

Reus es prepara per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig

per: Redacció

Els sondejos i els resultats a la ciutat de Reus es podran seguir a través de la web de Canal Reus

L’Ajuntament de Reus ha previst per aquest diumenge, 12 de maig, un ampli dispositiu de mitjans humans i materials per facilitar el desenvolupament i difusió de la informació durant la jornada de les eleccions al Parlament de Catalunya.

L’Ajuntament instal·larà a l’Oficina del Padró d’habitants (carrer de Sant Joan, antic hospital) el centre de consulta censal. Des d’aquest punt, i al llarg de tota la jornada electoral (de 9:00 h a 20:00 h), s’informarà i s’atendran de manera presencial els dubtes de la ciutadania en qüestions relacionades amb el cens.

L’Ajuntament també destina treballadors municipals a tots els col·legis electorals per informar i resoldre els possibles dubtes de la ciutadania sobre les dades del cens.

Més de 120 treballadors

A fi i efecte que la jornada electoral es desenvolupi amb tota normalitat i sense incidents, un total de 128 persones de l’Ajuntament treballaran el dia de les eleccions. Abans, dissabte, un equip de muntadors i el personal de les Brigades Municipals posarà a punt les taules i els col·legis electorals.

Els equips de treballadors municipals que es desplegaran amb motiu de les eleccions són els següents:

  • 43 representants de l’Administració als col·legis electorals, responsables de vetllar pel correcte funcionament de les votacions i de l’escrutini, d’assessorar el president de taula i de recollir les dades
  • 13 persones en punts d’informació
  • 56 agents de la Guàrdia Urbana
  • 2 conserges
  • 4 persones al Servei de Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions
  • 2 persones a Secretaria
  • 3 persones a la Direcció de Comunicació Corporativa
  • 3 persones al departament de Població
  • 2 persones de les Brigades Municipals

Les eleccions a Canal Reus

Les dades de participació referents a Reus es podran seguir a través de canalreus.cat quan l’Ajuntament hagi fet públiques les dades a les 13:00, les 18:00 i les 20:00 h. Un cop es tanquin els col·legis electorals, a les 20:00 h, es publicaran els resultats finals de l’escrutini.

En aquesta jornada les dades per col·legis electorals no es podran comparar amb les dades de les darreres eleccions al Parlament del 14 de maig de 2021, donat que la distribució de col·legis es va modificar per incorporar mesures sanitàries amb motiu de la pandèmia de covid 19.

AGENDA

RELACIONATS