Últimes notícies:

Després de la pluja… esclata Sant Pere!

per: Laura Roig

Tronada, balls de lluïment i castells s’han celebrat amb normalitat, tot i que una hora més tard a causa de la pluja

L’encesa de la tercera tronada de Sant Pere s’ha fet esperar, perquè la pluja que ha arrencat a quarts de nou del matí ho ha deixat tot xop, amb l’amenaça que no es poguessin celebrar part dels actes de festa major. Però la retirada dels núvols a quarts d’onze, i el treball del personal de neteja amb camions, escombres i bufadors, han permès fer els preparatius de la tronada i donar pas als actes forts de la jornada de Sant Pere.

Actuació de Lluïment

Després de la tronada, els diferents elements festius de Reus han anat sortint, un a un, a la plaça del Mercadal per fer els seus balls de lluïment. Primer ho han fet els elements de foc, on el Drac ha estrenat un nou ball. I a continuació han actuat la resta de bestiari, nans, gegants, i tots els balls del seguici festiu.

Exhibició castellera

Ja a dos quarts de tres de la tarda ha arrencat l’exhibició castellera amb l’actuació en solitari dels Xiquets de Reus, que han completat un 4de8, un 7de7 i un 5de7. Per acabar han portat a plaça el tradicional pilar on enxaneta, acotxador i terç han estat estirats cap al balcó de l’Ajuntament.

Fil de notícies

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS