Últimes notícies:

Els directes de Sant Pere a Canal Reus en reforcen el lideratge

per: Redacció

Canal Reus agraeix la confiança dels espectadors que, un any més, han incrementat el seguiment de la Festa Major a través d’aquesta casa

El Pregó del dia 24, Completes, les Actuacions de Lluïment i acabant el seguit de directes amb la Professó, del dia 29 al vespre. Un any més, les retransmissions de la Festa Major de Sant Pere a Canal Reus són els directes més vistos de tot l’any.

No només a l’antena sinó també a través dels diversos canals digitals de Canal Reus i també la Xarxa+. Enguany els directes han sumat pràcticament un milió de minuts consumits, una xifra notablement superior a la de l’any passat quan es van superar els 700.000.

A més dels directes, les reemissions de les retransmissions de Sant Pere a Canal Reus també han comptat amb una audiència superior a la d’altres esdeveniments que formen part del calendari anual, com les Tres Gràcies o la Cavalcada de Reis. Per tot plegat només podem donar-los les gràcies i garantir el nostre compromís en continuar treballant per acostar-los l’actualitat de la ciutat i el seu àmbit d’influència a les seves pantalles.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS