Últimes notícies:

Visca la Festa Major Petita!

per: Clara Marquiegui, Paula Jansà

Malgrat que el Lleó petit ha viscut un petit ensurt, tothom ha marxat cap a casa amb un gran sentiment d’estima cap a la Festa Major Petita.

A les sis de la tarda d’aquest dijous, una plaça expectant ha vist sortir de l’Ajuntament de Reus els primers músics de l’Aula de Sons de la cercavila del Seguici Petit. Tot seguit han anat desfilant el Ball de Diables Infantil, el Drac petit, la Cucafera i el Basilisc petit, el Lleó petit, els Nanos petits, la Mulassa petita i els Vitxets, Moros i Indis petits. Tots ells, acompanyats de les rialles i els aplaudiments de petits i grans, que no s’han volgut perdre aquest acte de la Festa Major de Sant Pere.

També han triomfat el Ball de Marcos Vicente, els Balls petits de Pastorets i de Cercolets, el Ball de Bastonets de l’Esbart Santa Llúcia, els Ball de Prims i de Valencians petits, la Dansa de Mossèn Joan de Vic petita, el Ball de Gitanes petit i l’Escola de Bastons de l’Orfeó Reusenc. La plaça ha acabat d’esclatar d’emoció amb la Canalla dels Xiquets de Reus, l’Àliga petita i la Banda de Música del Pare Manyanet.

Tots ells han ballat en cercavila per la plaça del Mercadal, carrer Major, plaça de Sant Pere, carrer de les Peixateries Velles, carrer de l’Hospital (tram tranquil), carrer de la Presó, plaça de la Farinera, carrer de Santa Anna, raval de Santa Anna, plaça de Prim i carrer de Monterols, fins a arribar a la plaça del Mercadal. Allà han fet els seus darrers balls i, malgrat que el Lleó petit ha viscut un petit ensurt, tota la plaça ha marxat cap a casa amb un gran sentiment d’estima cap a la Festa Major Petita.

Fil de notícies

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS