Últimes notícies:

Un reusenc, millor nota de la demarcació a les PAU

per: Paula Jansà

És el Rubèn Montes, estudiant de l’Escola Pare Manyanet, i vol estudiar un doble grau en Traducció i Interpretació i Llengües Aplicades.

S’anomena Rubèn Montes, és estudiant de l’Escola Pare Manyanet de Reus i ha sigut primera millor nota en la fase general de les PAU a la Demarcació de Tarragona i la tercera de tot Catalunya. Vol estudiar un doble grau en Traducció i Interpretació i Llengües Aplicades i s’ha assabentat de tot plegat de vacances a Menorca.

Ja l’havien advertit els seus professors que podia estar entre les millors notes de les PAU, les proves d’Accés a la Universitat i aquest matí li han confirmat. Estava de camí a una cala amb els seus amics a Menorca, on estan passant uns dies de vacances després de tot l’esforç, quan li han dit que, amb un 9,8, el Rubèn és, juntament amb una estudiant de l’Institut de Torredembarra, la millor nota en la fase general de les PAU a la demarcació de Tarragona.

De fet, és el tercer alumne amb millor nota de tot Catalunya, per darrere de dos alumnes de la província de Barcelona. Estudiant del Pare Manyanet i un apassionat de les lletres, té clar que vol estudiar un doble grau en Traducció i Interpretació i Llengües Aplicades a la Universitat Pompeu Fabra. Una carrera a la qual podrà accedir sense problemes, després d’haver obtingut un 13,86 de nota final. Explica que moltes vegades li han preguntat per què, amb notes tan altes, no es dedica a les ciències, però ell té clar que és el que li agrada i ha lluitat per això.

Abans, però, gaudirà d’uns dies més per Menorca amb els seus amics.

Fil de notícies

AGENDA

RELACIONATS