Últimes notícies:

El parc Sant Jordi queda insuficient davant l’allau de visitants de la Reus Viu el Vi

per: Laura Roig

L’organització s’ha vist obligada a tancar l’accés del parc aquest dissabte al vespre per haver assolit el límit d’aforament, deixant llargues cues a l’exterior

La 14a edició de la Reus Viu el Vi arrancava aquest divendres amb algunes novetats, la principal, el canvi d’ubicació, que es traslladava de la plaça Llibertat al parc Sant Jordi. El canvi va ser ben vist: els responsables dels estands valoraven positivament la distribució circular, més equitativa, i els visitants descrivien el lloc com més acollidor.

La Fira, impulsada per la Cambra de Comerç de Reus, ha aplegat 23 cellers de 6 denominacions d’origen: DO Catalunya, DO Tarragona, DO Priorat, DOQ Montsant, DO Conca de Barberà i DO Terra Alta. També cellers de referència de la DO Cava i 11 marques de vermut: les 8 que conformen la marca Vermut de Reus, i 3 més que s’hi han sumat. En total gairebé 200 referències representatives dels millors vins i vermuts del territori. La Reus Viu el Vi s’ha complementat amb una oferta gastronòmica de productes de locals.

Un dissabte al vespre desbordant

L’altra novetat destacada era el canvi d’horaris de l’esdeveniment. S’ha optat per reduir l’horari nocturn, tancant divendres i dissabte a les 22h, i diumenge a les 21h, per afavorir un ambient més familiar i generar sinergies amb el sector de la restauració, promovent que els visitants es quedessin a sopar en algun establiment de Reus.

Però dissabte al vespre la previsió de visitants s’ha desbordat, i l’organització s’ha vist obligada a tancar el recinte un cop l’espai ha arribat al límit d’aforament. Això ha provocat que a l’exterior quedessin cues de persones que no han pogut gaudir de la festa. Des de l’organització, i a través d’un comunicat que han difós per les xarxes socials, s’ha demanat disculpes a les persones que s’han vist afectades per aquesta decisió, que s’ha pres per “seguretat”.

Venda online anticipada

També enguany s’ha posat en marxa la venda de packs de consumicions de manera anticipada, amb la voluntat de reduir les cues a les casetes on es venen presencialment. I divendres a la tarda s’havien superat els 2.000 tiquets venuts online.

Davant el tancament prematur de l’espai de la Reus Viu el Vi d’aquest dissabte passats dos quarts de 9 del vespre per l’assoliment del límit d’aforament, des de l’organització ja han anunciat que les persones que hagin comprat els packs de forma anticipada i a l’hora del tancament d’aquest diumenge no hagin estat validats, se’ls retornaran els diners “a la mateixa targeta amb què es va fer la compra en un període màxim de cinc dies hàbils”.

AGENDA

25 de Febrer

14 de Juny

RELACIONATS