Últimes notícies:

Les Piscines Municipals de Reus estaran obertes fins al 8 de setembre

per: Miquel Ferrer

La ampliació de la temporada respon a les necessitats de les instal·lacions com a refugi climàtic, però també a l’inici del curs escolar

Aquest dimecres s’ha inaugurat la temporada de bany 2024 a les Piscines Municipals, que com a novetats d’enguany, s’allargarà fins al dia 8 de setembre. Aquesta ampliació d’una setmana al calendari, s’explica per l’ús de les piscines com a refugi climàtic, i també pel retard en l’inici del pròxim curs escolar previst pel 9 de setembre. D’aquesta manera, les piscines romandran obertes fins a l’inici de les escoles com una alternativa d’oci per a les famílies.

Es mantenen els preus a les Piscines Municipals

El preu de les entrades i els abonaments i les entrades, es mantenen sense canvis respecte a l’any passat, i des del govern, s’està treballant perquè les piscines municipals siguin un lloc on poder refugiar-se de les altes temperatures.


Les tarifes mantindran el preu diferenciat per a infants i tercera edat, i dins de les modalitats d’entrada, es mantindran els passis mensuals, de temporada, els bons 10 i les entrades diàries de matí o tarda.

Piscines Municipals

Fil de notícies

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS