Últimes notícies:

Desmantellen a Reus un centre de processament de droga sintètica

per: Laura Roig

En l’operació policial, que s’ha saldat amb cinc detinguts, han intervingut 16 tones de pèl·lets impregnats de cocaïna

Una operació conjunta entre la Policia Nacional i la Vigilància Duanera de l’Agència Tributària, ha permès desmantellar un centre de processament, preparació i emmagatzematge de drogues sintètiques situat a Reus, en dues naus industrials independents: la primera destinada a la custòdia i refredament de la substància, i la segona utilitzada per empaquetar i emmagatzemar la droga un cop s’havia extret del material en què venia camuflada. En l’actuació s’han intervingut 16 tones de pèl·lets impregnats amb cocaïna.

Cinc detinguts

Els agents han detingut 5 persones, d’origen albanès, holandès i lituà, que es dedicaven, presumptament, al tràfic de drogues a gran escala mitjançant l’ús de contenidors marítims carregats de pèl·lets.

Es registren dues naus a Reus i dos habitatges, un d’ells a Tarragona

Durant els registres s’han intervingut 5 quilos de drogues de síntesi, gairebé 4.000 euros en efectiu, dues premses hidràuliques, material per a l’elaboració d’estupefaents, un camió i un vehicle d’alta gamma.

La investigació va començar l’any passat, quan els agents van tenir coneixement de l’existència d’una organització criminal a l’Estat Espanyol dedicada, presumptament, al tràfic de drogues a gran escala.

AGENDA

RELACIONATS