Últimes notícies:

Diversos incendis a Cambrils cremen contenidors durant la nit de Sant Joan

per: Redacció

Els Bombers han fet una vintena d’actuacions a les comarques del Baix Camp i el Priorat, gairebé totes relacionades amb incendis

El Baix Camp i el Priorat no s’han escapat dels incidents amb el foc durant la nit de Sant Joan. Segons ha fet públic el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, entre els 20 h del 23 de juny i les 00 h del dia 24, a les dues comarques es van registrar 20 avisos de la ciutadania.

El més destacat i que aquest cos de seguretat català ha compartit a través de les xarxes socials són diversos contenidors que ha cremat a Cambrils. Segons han fet públic, els fets haurien tingut just entrada la mitjanit.

Tal com ha explicat Bombers, han estat diversos contenidors que haurien cremat entre les 00 h i les 00.30 h de la matinada. Aquests incendis a Cambrils van tenir lloc a l’avinguda de la Diputació i al carrer Leonardo Da Vinci.

Una vintena d’actuacions de Bombers

Els Bombers de la Generalitat han atès, al Baix Camp i al Priorat, un total de 20 avisos d’incidents. D’aquests, els més destacats són els incendis a Cambrils en diverses files de contenidors. De fet, en total han actuat en 9 incendis més d’aquest estil, ja fos en contenidors, vehicles, habitatges, etc.

A banda, s’han activat altres dotacions per a incendis de vegetació, fos agrícola, forestal o urbana. En total, han estat 6 les actuacions del cos de bombers català. Les actuacions restants estan relacionades amb dispositius preventius o altres serveis per accidents de trànsit, salvaments o inundacions.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS