La primera edició de la Cursa de la Coia omple els carrers de Reus

per: Paula Jansà

La Cursa de la Coia, la iniciativa impulsada pels Xiquets de Reus, ha esgotat els 400 dorsals previstos.

La primera edició de la Cursa de la Coia ha estat un èxit total per diversos motius. Per una banda, perquè s’han exhaurit els 400 dorsals que els organitzadors s’havien marcat com a objectiu, per l’altre, perquè s’ha aconseguit la paritat que es buscava des d’un principi amb la participació de més dones que homes, i finalment, perquè s’ha assolit l’objectiu principal de la cursa: involucrar a diverses entitats vinculades al Seguici Festiu de la ciutat i escalfar motors per la Festa Major de Misericòrdia.

Els Xiquets de Reus, encarregats de la iniciativa, han convertit l’esdeveniment en una festa. Tot i que es tractava d’una cursa esportiva, també hi ha hagut lloc per la música, i s’han reconegut les millors disfresses i l’entitat més involucrada.

Cursa de la Coia 2024

Els guanyadors

Els guanyadors de la primera Cursa de la Coia han estat en categoria masculina Kilian Garcia (00:16:16), Hugo Domínguez (00:16:20) i M’hamed Mimoun (00:17:00) i en categoria femenina Laia Gil Clapera (00:20:47), Angelina Diaz (00:22:08) i Elisenda Cristià (00:22:50).

També s’ha premiat al Xiquet i Xiqueta de Reus més ràpids, que en aquesta ocasió han estat Eduard Valls (00:18:13) i Ester Ribé (00:23:55), i s’han repartit més premis a joves promeses, sèniors o veterans, entre altres.

Fil de notícies

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS