Neix la Fira Yes per impulsar el sector nupcial del territori

per: Miquel Ferrer

La nova Fira Yes, impulsat per FiraReus, substituirà la fira Tot Nuvis amb una proposta més visual i innovadora

Reus acollirà els pròxims dies 29 i 30 de novembre la fira Yes, un esdeveniment de nova creació que sustituirà la fira Tot Nuvis. El projecte es tracta d’un espai on els expositors oferiran consultes al públic assistent sobre els seus futurs casaments, i on es podrà trobar una gran oferta de tot allò relacionat amb les cerimònies de noces.

Fira Yes

La ciutat dels casaments, l’escenari de la primera Fira Yes

Amb aquest nou format, es vol apostar per una experiència més visual, amb espectacles variats i on l’escenari principal serà una ciutat on els expositors puguin exposar les seves propostes. Des de Redessa, creuen que aquest canvi ajudarà a consolidar la fira Yes com un nou format de cara als pròxims anys.

Impulsar el sector nupcial al Camp de Tarragona

La nova proposta vol servir com a impuls del món dels casaments al Camp de Tarragona. Un món amb un gran potencial, però que necessita una experiència disruptiva i arriscada com la que serà la primera edició de la fira Yes. Aquesta aposta per la innovació, vol arribar de la mà del decorat i l’experiència, en la que els visitants podran conèixer l’oferta d’una manera més orgànica.

La intenció d’aquesta fira serà sorprendre a l’espectador any rere any, amb un format que variarà cada edició, sempre amb la intenció d’oferir la millor experiència possible en les cerimònies nupcials del territori.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS