Operatiu policial a la demarcació de Tarragona contra el tràfic de drogues

per: Redacció

La Guàrdia Civil està duent a terme entrades i registres en pobles com Reus, Valls, Riudoms o Cunit, i també a la demarcació de Barcelona

Nova operació policial contra el top manta a Vilafortuny
Imatge d’arxiu de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil es troba en plena operació contra una organització criminal assentada a Catalunya que es dedica al tràfic de drogues. Una actuació que està comportant entrades i registres en punts de la demarcació de Tarragona i Barcelona.

En concret, en l’operació s’hi veuen involucrades nombroses unitats d’aquest cos policial. A la demarcació de Tarragona s’estan duent a terme escorcolls a Reus, Alcanar, Valls, Riudoms i Cunit. La causa l’està instruint el Jutjat de Reus, segons el Diari de Tarragona, i es troba a hores d’ara sota secret d’actuacions.

Cop contra el tràfic de drogues a Tarragona i Barcelona

A la demarcació de Barcelona també s’estan duent a terme entrades. Els municipis on la Guàrdia Civil està actuant són Barcelona, Sant Adrià del Besòs, Montornès del Vallès i Manlleu.

A causa de tot aquest operatiu policial, i segons el rotatiu, ja s’han realitzat algunes detencions i s’han confiscat diners, a banda d’algunes substàncies estupefaents.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS