Les Festes de Misericòrdia de Reus encaren la recta final

per: Redacció

Canal Reus retransmetrà, en directe, el matí i la tarda del dia de Misericòrdia

A les onze del matí d’aquest dimecres, 25 de setembre, el Seguici Festiu de Reus començarà la seva tradicional baixada al Santuari de Misericòrdia. La jornada l’hauran encetat les matinades per un cantó i les misses per l’altre.

Les primeres, amb grups de grallers que despertaran la ciutat des de diferents punts de la ciutat. Al centre, Diables, Trabucaires i la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia faran el mateix. S’hi sumaran, a les 10 del matí, els campaners des de la Prioral. A la mateixa hora que arranqui el Seguici començarà, també, la missa solemne al Santuari.

carretillada-misericordia
Imatge d’arxiu de la Carretillada de Misericòrdia

La recta final de Misericòrdia, en directe a Canal Reus

Tant la missa com l’arribada dels Elements Festius es podrà seguir en directe per Canal Reus, amb una retransmissió que començarà a les 11 del matí i s’allargarà fins que hagin arribat els Elements Festius. La represa serà a les set de la tarda, amb l’actuació castellera dels Xiquets de Reus.

Els de la camisa avellana donaran pas a l’Àliga, que oferirà el seu Ball Solemne curt i als Goigs de la Mare de Déu de Misericòrdia. Tot plegat musicat per la Cobla Reus Jove i l’Orfeó Reusenc. A dos quarts de vuit serè el Ball de Diables qui comenci la seva Baixada al Santuari, que acabarà davant del temple amb un esclat de llum vermella en representació de les forces del mal. Les enceses de la Víbria i el Drac donaran pas a la Carretillada, que encendrà el Santuari per acabar, posteriorment, les Festes de Misericòrdia amb el piromusical.

AGENDA

RELACIONATS