Amb Los Angeles 2028 a l’horitzó

per: Joel Gomis Cos

Els reusencs Abdessamad Oukhelfen i Àlex Villarejo han participat en els Jocs Olímpics i Paralímpics del 2024, i ja pensen en la cita estatunidenca.

Abdessamad Oukhelfen i Àlex Villarejo

Els grans esdeveniments esportius del 2024 han estat els Jocs Olímpics i Paralímpics de París. Una cita marcada en vermell al calendari de molts esportistes, entre els quals els reusencs Abdessamad Oukhelfen i Àlex Villarejo. Des de Canal Reus hem parlat amb els dos ganxets setmanes després de la seva participació olímpica.

Oukhelfen: “Anar als Jocs Olímpics ja és un premi”

L’atleta Abdessamad Oukhelfen va participar dels 10.000 metres més ràpids de la història dels Jocs Olímpics. El ganxet va acabar el seu debut en uns Jocs en una meritòria 23a posició, amb un temps de 28:21 minuts, a poc més d’un minut i mig del campió olímpic Joshua Cheptegei. En declaracions a Canal Reus, Oukhelfen s’ha mostrat orgullós del seu paper.

Villarejo: “Portàvem objectius clars i els hem complert”

El nedador Àlex Villarejo va participar als 100 metres esquena S12, als 100 metres lliures S12 i als 100 metres braça SB13. En el primer certamen, el reusenc va quedar vuitè en la final i es va embutxacar un diploma olímpic com a recompensa. Villarejo ha atès els micròfons de Canal Reus, on ha assegurat que està satisfet amb la seva participació a París.

Els pròxims reptes, el 2025

Sense oblidar els Jocs Olímpics i Paralímpics de Los Angeles 2028, ambdós esportistes s’estan preparant per als reptes més immediats: Oukhelfen està entrenant pels Mundials i Europeus de l’any vinent, igual que Villarejo amb el Mundial de Singapur del 2025.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS