La nova programació de la Regidoria d’Empresa aposta per l’àmbit social

per: Miquel Ferrer

L’últim quatrimestre inclou sessions amb Aspercamp i el Centre de Normalització Lingüística com a novetats

La regidoria d’Empresa Formació i Ocupació ha presentat la que serà la seva programació fins a final d’any. L’espai continuarà oferint dues línies d’atenció, tant de manera individualitzada com en atenció grupal. En aquest sentit, també es mantindran actes com el cicle Emprèn Talent, que busca apropar els valors de l’emprenedoria al públic general i posar-los en contrast amb casos d’èxit i l’exemple de persones que han passat per la regidoria abans de posar en marxa la seva empresa.

Aquesta pràctica també es continuarà portant a les escoles i els instituts de Reus, per tal d’acostar l’emprenedoria als joves de la mà de casos reals, en sessions que prioritzen la pràctica a la teoria.

Les novetats d’aquest últim quadrimestre

Per aquest últim quadrimestre, la regidoria també presenta novetats. Per una banda, es prioritzarà la millora de la inclusió social de les persones en discapacitat i malalties mentals a les empreses. D’aquesta manera, el dia 4 de desembre, se celebrarà una sessió amb l’associació Aspercamp, per fer conèixer el seu programa a les empreses de la ciutat i sensibilitzar la seva causa.

També com a novetat, el programa d’acompanyament a la persona emprenedora inclourà una sessió a càrrec del centre de normalització lingüística, com una manera de fomentar el català en les empreses i l’economia local.

AGENDA

RELACIONATS