Es preveu un encariment de les comandes d’entre 3% i un 6%, tot i que algunes pastisseries han decidit mantenir els preus de l’any passat
Ja fa dies que les pastisseries d’arreu de Catalunya es preparen per a la Castanyada, elaborant panellets d’infinitat de gustos: des dels més tradicionals com són els de pinyons, ametlla o codony fins a varietats més recents com els festucs, la xocolata o fins i tot alguns inspirats en monstres o carabasses.
Tot i que, com és habitual, la major part de les vendes es concentren a última hora, entre aquest divendres i dissabte, ja fa més d’una setmana que aquests dolços típics es poden trobar a gairebé totes les pastisseries.
Enguany, de fet, es preveu una molt bona campanya de panellets. Tot i això, l’encariment dels fruits secs o els ous és un factor determinant aquesta temporada i el sector preveu comandes que s’encareixin entre un 3 i un 6%. Algunes pastisseries, però, han optat per mantenir els preus perquè tothom pugui gaudir-ne sense condicions.
La pastisseria Xocosave, panellet de bronze del 2025
A casa nostra, a més, estem de celebració, després que la pastisseria Xocosave de Riudoms s‘hagi endut el premi de panellet de bronze d’aquest 2025 a la Ruta dels Millors Panellets de Catalunya.
Al pòdium l’han acompanyat la pastisseria Faixat de Barcelona, que ha guanyat el Panellet d’Or, i la Fleca Rovira de Santa Agnès de Malanyanes i el Forn Oller de Barcelona que han guanyat el Panellet de Plata d’entre més d’una seixantena de propostes. 
 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								