Últimes notícies:

Renoven les banderoles de la Festa Major de Sant Pere

per: Jordi Olària Gras

La Taula Participativa de la Festa Major també ha plantejat un protocol en cas de pluja

S’han renovat les banderoles que es penjaran als carrers de la ciutat durant la Festa Major de Sant Pere

Reus ja ho té tot a punt per a la Festa Major de Sant Pere, segons s’ha assegurat aquest dijous des de la Casa Rull. La seu de l’Institut Municipal Reus Cultura ha sigut l’espai on s’han mostrat les noves banderoles que lluiran els pròxims dies als carrers del centre de la ciutat en substitució de les que hi havia fins ara, que mostraven evidències clares del pas del temps.

Juntament amb els elements de marxandatge dissenyats a partir del cartell, són les novetats principals d’aquest Sant Pere. L’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, assegura que “sempre busquem la millora constant, amb el regidor i l’equip de Cultura fa mesos que s’ha treballat i es treballa sempre perquè la Festa Major sigui cada any millor”.

Plantegen protocols d’actuació en cas que plogui durant la Festa Major de Sant Pere

La renovació de les banderoles és una novetat proposada a la Taula Participativa de Festa Major, un organisme que es va posar en marxa fa uns mesos. També s’hi han treballat altres aspectes, alguns dels quals, reclamats arran de les experiències viscudes per Sant Pere de l’any passat. El regidor de Cultura, Daniel Recasens, explica que “des de la Taula hem treballat el protocol en cas de pluja; esperem que plogui molt, però que no ho faci durant les festes”.

Tot i això, llença un missatge de tranquil·litat; “si fos el cas, hem treballat per millorar les dinàmiques de què passa si plou just abans o just després, quan ens esperem i quan no”. El d’enguany és el primer Sant Pere que se celebrarà tenint la Taula Participativa en marxa i, havent incorporat novetats, des de Reus Cultura es fa un bon balanç d’aquest espai.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS