Últimes notícies:

Arriben les rebaixes d’estiu després d’una temporada fluixa de vendes

per: Miquel Ferrer

La primavera i l’inici de l’estiu no han tingut les vendes esperades, i els botiguers esperen que les xifres augmentin amb les rebaixes

La temporada de rebaixes d’estiu ha començat enguany un pèl fluixa, després d’una temporada força diluïda. Segons el tomb de Reus, la falta dels Bons Reus per aquesta temporada i la gran pujada d’impostos que han patit els negocis, han fet que les vendes d’aquesta temporada baixin considerablement, amb una primavera i inici d’estiu menys forts del que caldria esperar. Tot i això, les expectatives per a les rebaixes son bones i s’espera que es pugui compensar la falta de vendes de la resta de l’any.

Negocis que comencen les rebaixes d’estiu abans d’hora

Un dels elements, però, que pot haver minvat l’impacte de l’inici de les rebaixes, son aquells grans negocis i cadenes que comencen abans la temporada, i que afecten en les vendes de negocis més petits, que no poden competir amb les ofertes dels competidors més grans. Segons Victòria Simó, membre del tomb de Reus i propietària de la botiga “People”, els petits negocis no poden fer ofertes de 70% de descompte perquè tenen un producte que està a la venda també durant la temporada, a diferència de les grans cadenes que elaboren productes pensats per vendre durant les rebaixes.

Un canvi en la manera de comprar durant el període de rebaixes d’estiu

Tot i que les xifres de moment no arriben a les expectatives, des del tomb creuen que la forma de comprar durant les rebaixes també s’ha transformat amb el temps. Enguany, les vendes ja no es concentren en els primers dies sinó que es dilueixen en un període més llarg, la qual cosa suposa un nombre de vendes més gran i més constant.

AGENDA

RELACIONATS