Últimes notícies:

El Clúster TIC Sud i REDESSA presenten els nous Premis TIC Catalunya Sud

per: Miquel Ferrer

El lliurament serà el pròxim mes de setembre i es premiaran les empreses amb un major desenvolupament econòmic, social i tecnològic

Els Premis TIC Catalunya Sud tindran la seva primera edició el dia 18 de setembre, en una gala a la firaReus Events. Aquests premis creats per REDESSA amb col·laboració Clúster TIC Catalunya Sud, neix amb l’objectiu de premiar aquelles empreses i projectes del sector tecnològic, que han contribuït de manera significativa al desenvolupament econòmic, social i tecnològic de la regió de Catalunya Sud.

Uns premis TIC amb cinc categories

Els guardons comptaran amb cinc categories diferents: Tecnologia disruptiva, Creixement i expansió, millor Start-up, Sostenibilitat i Tecnologia Verda, i Lideratge Femení en Tecnologia.

La participació serà oberta a totes les empreses del sector TIC amb seu o delegació a la Catalunya Sud, i el jurat estarà format per deu professionals referents en l’àmbit TIC i la formació.

TIC

Reus com a capital referent en tecnologia

Tot i que els premis són d’àmbit provincial, la convocatòria és una manera de ratificar el lideratge de la ciutat de Reus pel que fa a la demarcació en l’àmbit d’empreses tecnològiques. Segons Josep Baiges, conseller delegat de REDESSA, Reus ha fet molt bona feina a l’hora de posicionar-se en aquest àmbit estratègic, i és una nova oportunitat per projectar la marca de ciutat com una capital tecnològica.

La convocatòria per presentar candidatures pot fer-se a través de la pàgina web de REDESSA, i estarà oberta fins el 18 de juliol.

AGENDA

RELACIONATS