Últimes notícies:

El Gepec i Salvem Mont-roig presenten al·legacions a la modificació del POUM per Lotte

per: Redacció

El ple de Mont-roig va aprovar inicialment la modificació del POUM per permetre l’arribada de Lotte, el passat 11 de març.

El grup ecologista Gepec-EdC i la plataforma Lotte No – Salvem Mont-roig han anunciat, a través d’un comunicat, que han presentat al·legacions a la modificació puntual número 24 del POUM de Mont-roig del Camp. Una acció que es va aprovar inicialment en el ple municipal del passat 11 de març.

Aquesta modificació tenia l’objectiu de canviar la regulació de les activitats industrials admeses, per incloure indústries de fins a la categoria 5, actualitzar l’alçària màxima permesa al sector SUD-4 els Comellarets i modificar lleument la superfície del sector. Tres punts necessaris per a l’arribada de Lotte.

Ara, ambdues agrupacions han aprofitat el període d’informació pública per presentar al·legacions a aquestes modificacions. Dins d’aquestes, i entre altres, denuncien que la modificació puntual no està plenament justificada, que es produeix una pèrdua d’espais agraris, que existeix la possibilitat de contaminació de sols i que la seva proximitat a l’AP-7 genera riscos.

A banda, han exigit que es faci un estudi de la biodiversitat del sector, per conèixer l’impacte que suposarà la urbanització d’aquesta zona. Una anàlisi que creuen que s’hauria d’haver realitzat abans que les màquines comencessin a adequar els terrenys.

Fil de notícies

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS