Últimes notícies:

Cambrils talla el passeig per limitar la venda ambulant irregular

per: Clara Marquiegui

L’Ajuntament de Cambrils ha col·locat tanques i blocs de formigó entre el carrer d’Andròmeda, a l’altura de l’Hotel Augustus, i el límit amb Salou. També s’ha reforçat la presència policial

L’inici de la temporada alta d’arribada de visitants a la Costa Daurada és sinònim de l’increment de la venda irregular al passeig marítim de Cambrils. Una activitat que fa anys que ocasiona problemes als vianants, que passegen, i als negocis que desenvolupen la seva activitat al mateix passeig.

L’Ajuntament de Cambrils, amb l’objectiu de frenar la problemàtica, ha engegat una nova acció aquest mes de maig que consisteix a tallar el pas als venedors entre el carrer d’Andròmeda, a l’altura de l’Hotel Augustus, i el límit amb Salou, lloc on es concentren des de fa anys un bon nombre de parades irregulars. Un tall que s’ha fet amb tanques i barreres de formigó, i amb presència policial dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local.

Aquesta actuació durarà uns dies i s’anirà repetint al llarg de la temporada turística. Un cop acabi aquest primer tancament, es farà una valoració de la seva utilitat, per acabar de decidir quin serà el funcionament dels talls.

Afectacions per als vianants

Des del consistori, asseguren que “la venda il·legal perjudica el comerç local, com també obstaculitza el pas de ciutadania i turistes”. Ara bé, aquesta nova mesura de tancament d’una part del passeig bloqueja la via a aquells que passegen o van en bicicleta. Per tant, aquesta “solució” genera una nova “problemàtica”.

Sigui com sigui, ara caldrà esperar a veure quina és la valoració oficial d’aquesta primera acció, que encara s’allargarà uns dies, provocant afectacions en la ciutadania.

AGENDA

RELACIONATS