Últimes notícies:

Alberto Benito renova amb el Reus

per: Joel Gomis Cos

El lateral d’Altafulla ha estat imprescindible per Marc Carrasco: enguany, Alberto Benito ha jugat 29 partits com a titular.

L’amo i senyor del lateral dret del Reus FCR, Alberto Benito, continuarà un any més a l’equip reusenc. El d’Altafulla va tornar a la capital del Baix Camp l’any passat, després de ser una de les peces claus de l’ascens del CF Reus a la Segona Divisió A. De fet, va ser l’autor del primer gol roig-i-negre al futbol professional.

Amb passat a la categoria de plata amb el Reus i també amb el Saragossa i l’Albacete, enguany, Benito ha jugat 29 partits com a titular, i ha estat imprescindible per Marc Carrasco. Bona part dels gols del conjunt reusenc han arribat per la banda dreta, gràcies a les internades fins a la línia de fons de Benito i les seves precises centrades.

Cinquena renovació

Amb la continuïtat de Benito, el Reus FCR ja ha renovat cinc peces clau de l’any del debut a la Tercera Federació: Xavi Jaime, Josep Ramon Sardà, Alejandro Verdejo, Hugo Moreno i l’altafullenc. Cinc moviments als quals s’hi ha d’afegir el fitxatge de Pol Fernández.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

RELACIONATS